Laadukkaat kotisivut nyt kuukausimaksulla

Kerralla kuntoon sivustosi ulkonäkö, käytettävyys ja päivityskäytäntö.
Kun tilaat nyt saat sisällön hakukoneoptimoinnin kaupan päälle!

Uudet modernit kotisivut alkaen 89 €/kk

Jokainen yritys ymmärtää hyvien kotisivujen merkityksen markkinoinnissa ja myynnissä. Haasteena monelle yritykselle kuitenkin on, että ammattitaidolla toteutetut kotisivut kerralla maksettuna luo huolta tulevaisuudesta ja turvattomuutta bisnekseen – varsinkin kun muitakin menoeriä riittää.

Me DevNetillä ymmärrämme tämän haasteen hyvin, varsinkin näinä taloudellisesti epävarmoina aikoina. Siksi tarjoamme kotisivu-uudistusta nyt turvallisella 89 euron kuukausimaksulla (sopimuskausi 36 kk). Maksat pienissä erissä, mutta saat meiltä kerralla kuntoon sivustosi ulkonäön, käytettävyyden ja päivityskäytännön. Kun tilaat lokakuun loppuun mennessä, saat etusivun sisällön hakukoneoptimoinnin kaupan päälle (arvo 240 €)!

4 syytä valita SEO-optimoidut kotisivut kuukausimaksulla ja WordPress-ylläpito

Lisää myyntiä hyvillä ja toimivilla nettisivuilla

Hyvät kotisivut ovat yrityksesi tärkein digitaalisen markkinoinnin väline. Mitä paremmat kotisivut niin visuaalisesti, sisällöllisesti kuin käytettävyydeltään, sitä todennäköisemmin asiakas valitsee sinun yrityksesi tuotteet ja palvelut.

Sivujen ulkonäkö ratkaisee ensivaikutelman ja uskottavuuden

Tutkimusten mukaan muodostamme mielipiteen sivuston ulkonäöstä jopa alle sekunnissa. Ensivaikutelman tärkeyttä ei voi siis liikaa korostaa, sillä se vaikuttaa siihen, pidämmekö sivustosta ja jopa siihen, jäämmekö sinne. On luultavaa, että asiakas valitsee muista muuten tasaväkisistä palveluntarjoajista sinun yrityksesi, kun sivustosi on moderni ja kielii dynaamisesta, ajan hermolla toimivasta tekijästä.

Mobiilioptimointi parantaa käyttömukavuutta ja Google-sijoitusta

Sivustosi tulisi siis olla mobiilioptimoitu ja skaalautua asiakkaan käyttölaitteen mukaan, oli se sitten pöytätietokone, läppäri, älypuhelin tai tabletti. On myös hyvä muistaa, että Google, Suomen käytetyin hakukone, tiputtaa hakutuloksissa niitä sivustoja, jotka eivät ole mobiilioptimoituja. Huolehtimalla sivustosi käyttömukavuudesta kaikilla laitteilla varmistat, että asiakkaat löytävät yrityksesi verkossa helpommin ja varmemmin.

Säännöllinen päivitys ja moderni palvelin ovat turvallisuuden tae

Toteutamme kotisivu-uudistuksesi WordPress-julkaisujärjestelmällä, joka on maailman suosituin www-sisällönhallintaohjelmisto. Päivitämme julkaisujärjestelmän kuukausittain, jotta sivustollesi ei murtauduta vanhentuneen järjestelmän takia. Päivityspalvelumme huolehtii kotisivujesi turvallisuudesta ja suojassa haavoittuvuuksilta koko sopimuskauden ajan. Sivustosi tulee sijaitsemaan uudella cPanel-palvelimella, johon olemme juuri investoineet sen monipuolisten ja turvallisuutta korostavien ominaisuuksien johdosta. Nyt siis todellakin kannattaa uudistaa kotisivusi!

SEO-optimoidut kotisivut kuukausimaksulla

Ajantasaiset kotisivut ovat yrityksen käyntikortti verkossa. Uusien asiakkuuksien löytämisessä, rekrytoinneissa tai brändin vahvistamisessa kotisivut ovat avainasemassa. Herätä kiinnostusta, kerää liidejä ja vahvista asemaasi markkinoilla.

DevNet tarjoaa paitsi nopean toimituksen, myös selkeän ja edullisen hinnoittelun sekä taatusti laadukkaan sivuston lopputuloksena!

Hakukoneoptimoinnissa tärkeintä on sisältö

Tutkimusten mukaan yli 90 % Google-hakijoista klikkaa sivustolinkkiä, joka löytyy hakutulosten etusivulta. Kun haluat että asiakkaasi löytävät sivustosi paremmin hakukoneista, laadukas ja hakukoneoptimoitu tekstisisältö on tärkeintä.

Kun tilaat kotisivu-uudistuksen kuukausimaksulla lokakuun loppuun mennessä, saat kertaluonteisen etusivun sisällön hakukoneoptimoinnin kaupan päälle. Optimointi sisältää välttämättömimmän eli etusivun tärkeimmät optimointitoimenpiteet.

PSST!! Mikäli haluat myös alasivujen sisältöoptimoinnin, kysy tarjous. Suosittelemme paitsi laadukkaan ja kohderyhmääsi kiinnostavan tekstisisällön (yli 300 sanaa/tarjontasivu) lisäämistä sivuillesi, myös sen hakukoneoptimointia. Näin parannat löydettävyyttäsi hakukoneissa parhaiten.

Ota yhteyttä

Premium-kotisivut + SEO

89 € /kk

Sisältää:

 • erottuva, asiakkaan brändiin suunniteltu ilme
 • toimii kaikilla laitteilla
 • WordPress-julkaisujärjestelmä
 • julkaisujärjestelmän ja lisäosien päivitys ja ylläpito
 • kävijäseuranta (Google Analytics)
 • SSL-sertifikaatti
 • Kampanjatarjous (voimassa lokakuun loppuun asti): etusivun sisällön hakukoneoptimointi sisältäen hakutermien määrittely, pääotsikko ja väliotsikot sekä metatekstit (otsikko ja kuvausteksti).

WordPress-ylläpito

35 € /kk

Ylläpito sisältää:

 • WordPressin ja asennettujen lisäosien päivitys
 • sivuston toimivuustestaus päivityksen jälkeen
 • automaattiset päivittäiset varmuuskopiot

 

Milloin olet viimeksi päivittänyt kotisivujesi julkaisujärjestelmän?

Mikäli et tällä kertaa halua kotisivu-uudistusta, niin tarjoamme vaihtoehtoisesti kuukausittaista WordPress-julkaisujärjestelmän päivitystä ja ylläpitoa. Suosittelemme huolehtimaan ainakin sivustosi turvallisuudesta, jotta sivustollesi ei murtauduta vanhentuneen järjestelmän takia.

WordPress on maailman käytetyin ja siksi myös hakkeroiduin julkaisujärjestelmä. Kotisivuille voidaan päästä murtautumaan vanhentuneen järjestelmän vuoksi ja ujuttamaan haitallista koodia. Usein haitallisella koodilla yritetään kalastella tietoja tai lähettää asiattomia viestejä käyttäen kotisivujen lomakkeita.

WordPress-ylläpito – huolenpitoa sivustollesi

Me pidämme kotisivusi ajan tasalla ja suojassa haavoittuvuuksilta. Jos et halua käyttää aikaasi kotisivujesi päivittämiseen, me teemme sen mielellämme puolestasi. Edullinen päivityspalvelumme huolehtii kotisivujesi turvallisuudesta ja ajantasaisuudesta.

Ota yhteyttä

Otattehan pian minuun yhteyttä.

  Lähettämällä lomakkeen et sitoudu mihinkään. Myyjämme ottavat sinuun yhteyttä pian!