KIRJAUDU JÄRJESTELMIIN

DevPro toiminnanohjauksen, eTime ajanvarauksen ja Promid työajanseurannan kirjautumisohjeet saat asiakaspalvelusta.

Webhotellin hallintaan pääset cpanel.omadomain.fi

DevNet tarjoaa kotimaisia ja tietoturvallisia pilvipalveluratkaisuja. Pilvipalveluidemme avulla tieto kulkee siellä missä sinäkin.

DevNetiltä saat työajanseurantajärjestelmän tulkitsemaan haastavia työaikamalleja sekä helpottamaan TES-laskentaa.

Tarjoamme laajat IT-tukipalvelut, Turvanetin sekä laitehankinnat, joiden toimivuudesta pidämme huolen.

Mikä

Tehosta työskentelyä ja paranna tuottavuutta DevPro-toiminnanohjausjärjestelmällä. DevPron avulla seuraat reaaliajassa liiketoimintaasi mistä tahansa. Tee tarjous, seuraa myyntiä tai tarkista työntekijöiden työtilanne yhdestä näkymästä. Työntekijät voivat kirjautua omilla tunnuksilla ja nähdä heille määrätyt työtehtävät sekä kirjata tehdyt työtunnit.

Kenelle

Oletko kyllästynyt pyörittämään useita exceleitä? Oletko perillä yrityksesi tilasta? DevPro kasaa kaiken tiedon yhteen paikkaan, jolloin aikaa jää oikeaan työhön. Pienten aloituskustannusten ja kiinteän kuukausimaksun ansiosta toiminnanohjaus soveltuu myös pienille yrityksille eikä se ole enää pelkästään isojen yritysten etuoikeus. DevPro soveltuu PK-yrityksille, jotka haluavat keskittää yrityksen tiedot yhteen paikkaan ja hallita niitä joustavasti. Toiminnanohjaus ei ole enää pelkästään isojen yritysten etuoikeus, vaan DevPron avulla myös pienet muutaman hengen yritykset pääsevät seuraamaan yrityksen toimintoja reaaliajassa.

Miksi seurata liiketoimintaa?

Seuraamalla liiketoimintaasi pystyt ohjaamaan yritystoimintaasi ja tekemään oikeita päätöksiä. DevPron avulla näet yrityksesi tilanteen nopeasti ja vaivattomasti.

Pääset seuraamaan tehtyjä työraportteja, luomaan myyntiraportteja, tekemään varastoinventaariota, hallitsemaan asiakastietoja ja laskuttamaan tilauksia. DevProlla varmistat, että yksikään tarjous, työ, tuote tai kauppa ei jää laskuttamatta, koska kaikesta jää aina merkintä järjestelmään, joita pääset tarkastelemaan kätevillä hakutyökaluilla.

 

Toiminnanohjausjär­­jestelmä usealle eri toimialalle

Meillä on yli kuuden vuoden kokemus toiminnanohjausjärjestelmien kehittämisestä ja toteuttamisesta. Olemme erikoistuneet mm. huoltotoimintaa tarjoaviin toimialoihin, alkoholitukkureihin ja toimialoihin, jotka harjoittavat ostoa ja myyntiä. DevPron avulla varmistat, että kaikki työt tulevat tehdyksi ja laskutetuksi sekä seuraat sitä, että työntekijäsi tekevät oikeita asioita.

 

Automatisoi prosesseja ja säästä aikaa

Järjestelmä helpottaa työvaiheita ohjaamalla prosesseja vaihe vaiheelta eteenpäin aina laskutukseen asti. Toistuvat työrutiinit vähentyvät ja aikaa jää tuottavaan työhön. Tee nopeasti tarjous, tilausvahvistus ja siirrä työ tuotantoon tai tilaus toimitukseen parilla klikkauksella.

Helppokäyttöinen

Yrityksesi tiedot on helposti saatavilla ajasta ja paikasta riippumatta. Käytä DevProta tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla. Selkeän ja kehutun käyttöliittymän ansiosta työnteko on helppoa!

Tiedot turvallisesti yhdessä paikassa

Kaikki liiketoiminnan tärkeät dokumentit ja tiedot varmuuskopioituna DevNetin pilvessä.

Työn tehostaminen

Lisää työsi tehokkuutta nopeuttamalla työskentelytapoja. Ei enää unohtuneita työlaskutuksia!

DevPro:n toimialat:

  1. Huoltoala
  2. Osto- ja myyntitoiminta
  3. Alkoholitukkurit
  4. Vuokratilojen ja tapahtumien hallinta

Kysy myynniltämme lisätietoja!

EEVA RYDBERG
myyntipäällikkö
eeva.rydberg@devnet.fi
044 768 5206

PETJA AALTOLUOTO
myyntipäällikkö
petja.aaltoluoto@devnet.fi
044 768 5200

YRITYSMYYNTI
yritysmyynti@devnet.fi
010 422 1310