KIRJAUDU JÄRJESTELMIIN

DevPro toiminnanohjauksen, eTime ajanvarauksen ja Promid työajanseurannan kirjautumisohjeet saat asiakaspalvelusta.

Webhotellin hallintaan pääset cpanel.omadomain.fi

DevNet tarjoaa kotimaisia ja tietoturvallisia pilvipalveluratkaisuja. Pilvipalveluidemme avulla tieto kulkee siellä missä sinäkin.

DevNetiltä saat työajanseurantajärjestelmän tulkitsemaan haastavia työaikamalleja sekä helpottamaan TES-laskentaa.

Tarjoamme laajat IT-tukipalvelut, Turvanetin sekä laitehankinnat, joiden toimivuudesta pidämme huolen.

Turvanetti

Turvallinen internetyhteys

Turvaa oman toimipisteesi internetyhteys turvanetillä eli internetyhteydellä, joka suodatetaan järeiden palomuurien kautta vähentäen tietoturvauhkia.

Palvelu soveltuu kaikenkokoisille yrityksille

Jokaisen yrityksen tulisi huolehtia oman verkon tietoturvasta, oli kyse sitten pienestä muutaman hengen yrityksestä tai yrityksestä, jolla on lukuisia toimipaikkoja. Yrityksen ei useinkaan kannata hankkia järeitä laitteita itse ja sen takia tarjoammekin turvanetin palveluna.

Suojattu internet

Suojaa toimipaikkasi internet palomuurilla.

 • Turvanetti alk. 79 €/kk
 • Turvanetti 4G-yhteydellä alk. 199 €/kk
 • Turvanetti kuituyhteydellä 100M/100M alk. 345 €/kk

Turvanetti – palomuurilla suojattu internetyhteys

DevNet tarjoaa turvanettiä, jossa koko internetliikenne reititetään suljetun verkon kautta suoraan konesaliimme. Konesalissa liikenne reitittyy joko palomuurien kautta internetiin tai tarjoamiimme palvelinratkaisuihin. Malli on erittäin tietoturvallinen sekä nopea.

Palvelun avulla yrityksesi toimipisteen verkkoliikenne suojataan ja haitallinen liikenne estetään palomuurien avulla. Käytännössä tarjoamme järeät palomuurien edistykselliset ominaisuudet palveluna, jolloin ette tarvitse kallista palomuuria ja siihen liittyviä turvalisenssejä omaan toimipisteeseen.

Tarjoamme turvanettiä kokonaispalveluna, joka sisältää liittämisen yritysverkkoon sekä tarvittavan 4G- tai kuituyhteyden. Turvanetti voidaan liittää myös olemassa olevaan internetyhteyteen.

Etätyöskentely

DevNetin palomuuripalveluun kuuluu erittäin turvalliset VPN-yhteydet. VPN-yhteydellä työntekijä voi työskennellä toimiston ulkopuolella, mutta on silti lähiverkossa tietoteknisessä mielessä. Palomuuripalvelumme suodattaa myös VPN-liikenteen eli varmistamme myös, että etätyöpisteiden kautta ei pääse sisäverkkoon haittaohjelmia.

Etätyöskentely on helppoa DevNetin ratkaisuilla!

Kustannustehokasta

Palomuuri on edullinen ja ennaltaehkäisevä vakuutus!

Valvo ja hallinnoi

Verkonvalvonta tuo ymmärryksen yritysverkkosi käytöstä

Aina kotimaista!

Palvelut toteutetaan DevNetin konesalista Suomessa

Haittaliikenne

IPS (Intrusion Prevention System) estää suurimman osan tunnetuista nykyaikaisista hyökkäyksistä.

NGFW

Next-Generation Firewall on hieno termi, mutta se myös toimii. Reaaliaikainen hyökkäysten esto ja raportointi.

Haittaohjelmat

Haittaohjelmat tarttuvat pääosin yrityksesi normaalin sallitun liikenteen kautta, jonka takia perinteinen palomuuri ei enää riitä.

previous arrow
next arrow

Palomuuri on tärkeä osa yrityksesi tietoturvaa sekä verkon hallintaa

Verkkohyökkäysten lukumäärä ja myös kohteet ovat kasvaneet merkittävästi ja nykyisin hyökkäyksiä kohdistuu pieniinkin yrityksiin. Tietoturva on olennainen osa liiketoiminnan riskienhallintaa. Palvelunestöhyökkäykset tai murtautumiset yrityksesi verkkoon on minimoitava jotta liiketoimintasi voi jatkua keskeytyksettä.

Perinteinen palomuuri suojaa ulkoa tulevan liikenteen, mutta NGFW (seuraavan sukupolven palomuurit), joita me tarjoamme toimivat huomattavasti laajemmin. Ulkopuolisten uhkien torjumisen lisäksi on tärkeää, ettei oman verkon koneet ja käyttäjät osallistu vahingolliseen toimintaan. Jos esimerkiksi työntekijäsi menee sivuille, jossa on istutettuna virus, ei perinteinen palomuuri osaa tätä estää, mutta NGFW blokkaa myös näitä vaaroja. Tällöin yritysverkkosi reunalla oleva Next-Generation palomuuri (NGFW) analysoi myös sallitun liikenteen ja osaa estää haitallisen koodin pääsyn työntekijäsi koneelle tai lähiverkkoosi.

NGFW:n tärkein ominaisuus on IPS (Intrusion Prevention System) ja tällä teknologialla estetään suurin osa nykyaikaisista tunnetuista hyökkäyksistä. IPS etsii poikkeamat verkkoliikenteestä (protokollat,  yhteyksien määrä, sovellukset).

Palomuurit estävät myös sen, että yrityksenne verkkoa ei voida käyttää esim. botnet-hyökkäyksiin tai muuhun ei toivottuun toimintaan. Uuden sukupolven palomuurit toimivat siis myös sisältä ulospäin suuntautuvaan liikenteeseen.

Poimintoja palomuuripalvelun tietoturvaominaisuuksista:

 • Tunnistaa tuhansia applikaatioita verkkoliikenteen sisältä
 • Suojelee haavoittuvuuksia, viruksia ja epäilyttäviä verkkosivuja vastaan
 • Ehkäisee sekä havaitsee tunnetut hyökkäykset
 • Proaktiivisesti estää tuntemattomat kehittyneet hyökkäykset reaaliajassa

Mukana tulevia palveluita:

 • Fortiguard APP Control -palvelu
 • Fortiguard IPS -palvelu
 • Fortiguard AMP (Advanced Malware protection) – Antivirus, malware, botnet, CDR, Virus Outbrake protection ja Forti Sandbox
 • Fortiguard Web Filtering -palvelu
 • Fortiguard Antispam -palvelu

Valvonta

Voit myös valvoa verkkosi liikennettä. Saat meiltä raportit millaista liikennettä verkossasi on ollut. Voimme myös räätälöidä tarpeesi mukaisia rajoitteita, esimerkiksi mikäli verkkoa kuluttavat palvelut, kuten Youtube tai Facebook aiheuttavat verkolle liikaa rasitusta, voidaan ne estää verkosta kokonaan.

Turvanetin toimintaperiaate

Turvanetin hinnasto

TurvanettiTurvanetti 4G/5GTurvanetti Kuitu
InternetyhteysEi sisälly, käytetään asiakkaan liittymääYritys (4G) 50M/25M
Yritys (4G) 300M/50M
Yritys (5G) 100M/100M
Yritys (5G) 400M/200M
Yritys (5G) 1000M/500M
Yrityskuitu 100M/100M
LiityntäFortigate VPN-laite sisältyy hintaan. Liikenne reititetään VPN:n yli palomuureista internetiinLiitetään yritysverkkoon. Liikenne reititetään runkotasolla palomuureista internetiinLiitetään yritysverkkoon. Liikenne reititetään runkotasolla palomuureista internetiin
AsennusFortigate VPN-laitteen esiasennus veloituksetta. Käyttöönotto ja paikan päällä asennus sopimuksen mukaan.4G: 395-600 € sis. 4G-ulkoantennin asennuksen ja kaapeloinnit

5G: 890 € sis. 5G-ulkoantennin asennuksen ja kaapeloinnit
395 €, sis. kuidun asennus kiinteistöön
Lisäyhteydet-Mahdollisuus kahdentaa 10M/10M kupariyhteydelläMahdollisuus kahdentaa 4G-/5G-yhteydellä tai 10M/10M kupariyhteydellä. Kuidun lisänopeudet 200M, 500M ja 1000M
Kuukausihinta79 €/kk4G 50M/25M 199 €/kk
4G 300M/50M 239 €/kk
5G 100M/100M 199 €/kk
5G 400M/200M 299 €/kk
5G 1000M/500M 449 €/kk
345 €/kk
MuutaAnnettu hinta sisältää palomuurisuodatuksen 100M yhteysnopeuteen asti. Kysy tarjousta suuremmasta kapasiteetistaAnnettu hinta sisältää palomuurisuodatuksen koko yhteysnopeudelleAnnettu hinta sisältää palomuurisuodatuksen koko yhteysnopeudelle. Hinta on riippuvainen kuituyhteyden saatavuuden mukaan. Hintaan voidaan rahoittaa kuituyhteyden rakennustyö. Kysy tarjous

EEVA RYDBERG
myyntipäällikkö
eeva.rydberg@devnet.fi
044 768 5206

PETJA AALTOLUOTO
myyntipäällikkö
petja.aaltoluoto@devnet.fi
044 768 5200

YRITYSMYYNTI
yritysmyynti@devnet.fi
010 422 1310