KIRJAUDU JÄRJESTELMIIN

DevPro toiminnanohjauksen, eTime ajanvarauksen ja Promid työajanseurannan kirjautumisohjeet saat asiakaspalvelusta.

Webhotellin hallintaan pääset cpanel.omadomain.fi

DevNet tarjoaa kotimaisia ja tietoturvallisia pilvipalveluratkaisuja. Pilvipalveluidemme avulla tieto kulkee siellä missä sinäkin.

DevNetiltä saat työajanseurantajärjestelmän tulkitsemaan haastavia työaikamalleja sekä helpottamaan TES-laskentaa.

Tarjoamme laajat IT-tukipalvelut, Turvanetin sekä laitehankinnat, joiden toimivuudesta pidämme huolen.

Selviytymis­opas etätyöhön

6 vinkkiä parempaan etätyöhön

Digitalisaation kasvaessa työympäristöt muuttuvat nopealla vauhdilla. Työn sijainti vaihtelee ja työaika on epäsäännöllinen, jotka vaikuttavat totuttuun tapaan tehdä töitä. Etätyöt muuttavat merkittävästi työkulttuuria ja työtapoja, jolloin tehokkaiden työkalujen ja tietoturvan tarve korostuu. Teimme etätyön selviytymisoppaan, jonka avulla saat etätyön sujumaan mallikkaasti ja tietoturvallisesti.

Olemme kasanneet tälle sivulle vinkkejä, jotta etätyöskentelysi sujuisi paremmin. Meiltä saat laitteet, tietoturvan, suojatun internet-yhteyden sekä Office 365 -palvelun avulla helposti järjestettyä Teams-videopalaverin.

 1. Toimiva tietokone
 2. Tietoturva
 3. Suojattu nettiyhteys
 4. Videopalaverit
 5. Tiedostojen jako
 6. Ergonomia

1. Toimiva tietokone

Etätyössä laitteiden toimivuus on ratkaiseva tekijä. Hitaalla, vanhentuneella kotikoneella ei työnteosta tule mitään ja kaiken lisäksi vanha tietokone saattaa olla erittäin suuri tietoturva riski. Kokosimme yrityskäyttöön tarkoitettuja etätyökonepaketteja parhailta merkeiltä, joista voit valita sinulle toimivan kokonaisuuden!

Lenovo-etätyöasema
Lenovo etätyöpaketti

Suunniteltu vaivattomaan ja tuottavaan missä tahansa tapahtuvaan käyttöön Lenovo ThinkPad E495 on tyylikäs alumiinikannella varustettu yritys kannettava, jossa on häkellyttävän hyvä hinta-laatusuhde.

ThinkPad E495 tuo käyttöösi älykkään ja tehokkaan AMD-suorittimen ja ThinkPadin legendaarisen kestävyyden. Kaksoistallennusaseman ja täysteräväpiirtonäytön sisältävä tyylikäs E495 on älykäs valinta paljon liikkuville liikeammattilaisille.

 1. LENOVO ThinkPad E495 AMD Ryzen5 3500U 14″ FHD IPS AG 16GB 512GB SSD
 2. LENOVO ThinkVision T24i-19 LED 24″ FullHD IPS näyttö
 3. LENOVO ThinkPad USB-C telakka

Hinta 1175,00 € alv0%

lenovo E495 lifeb
lenovo thinkvision 24
Dell-etätyöasema
Dell etätyöpaketti

Dell 5500 mahdollistaa entistäkin nopeamman työnteon skaalautuvien ominaisuuksien, korkean suorituskyvyn ja ExpressCharge-toiminnon avulla.

Rungossa käytetystä hiilikuidusta jopa 18% on kierrätettyä. Telakointiratkaisun avulla työpisteen lisälaitteet ja kaksi erillistä Full HD -näyttöä ovat hetkessä käyttövalmiina samalla kuin kannettava latautuu, vain yhtä kaapelia käyttäen.

Lisää tuottavuutta ja tuo eleganttia tyyliä työpisteellesi, säästä pöytätilaa tyylikkäällä tuplamonitoriratkaisulla.

 1. DELL 5500 I5-8265U/ 15.6FHD/8GB/256SSD/BLK/ SCR/10P/3PS 995€ alv0%
 2. DELL 24 ULTRASHARP U2419HC FHD IPS HAS PIVOT USB-C 235€ alv0%
 3. DELL WD19TB THUNDERBOLT DOCK 180W 265€ alv0%
 4. DELL MDS19 DUAL MONITOR STAND 155€
 5. Dell Premier Langaton Näppäimistö ja Hiiri 73€ alv0%

Hinta 1723,00 € alv0%

dell5500
dell naytto
HP-etätyöasema
HP etätyöpaketti

Sopii ihanteellisesti liikkuville ammattilaisille, jotka tarvitsevat kestävän ja luokkansa parhaan yrityskannettavan kehittyneellä järjestelmä- ja näyttöteholla hallitussa IT-ympäristössä.

Paketissa on mukana HP EliteBook 735 tietokone telakalla sekä laadukas Elitedisplay näyttö webkameralla.

 1. HP EliteBook 735 G6 Ryzen 5 -kannettava
 2. HP Elitedisplay E273m 27’’ näyttö webkameralla
 3. HP Thunderbolt 230W G2 -telakka

Hinta 1320,00 € alv0%

hp elite
hp elitedisplay
Fujitsu-etätyöasema
Fujitsu etätyöpaketti

Fujitsun LifeBook E449 on suunniteltu toimistotyöskentelyyn hyvällä hinta-laatusuhteella. Laitteeseen on mahdollista lisätä 4G-liittymä ja siinä on sormenjälkitunnistus tunnistautumista varten.

 1. FUJITSU LifeBook E449 14’’ Full HD/I5-8250U/8GB/256SSD/ Win10Pro/ 3 vuoden on-site takuulla
 2. FUJITSU 27″ P27-9 TS BLACK USB-C (QHD/16:9/HAS/PIVOT/ RJ45/HDMI/VGA/AUDIO)
 3. FUJITSU WIRELESS USB-näppäimistö

Hinta 1055,00 € alv0%

Fujitsu E449 notebook
fujitsu 638 p27
next arrow
next arrow
previous arrow
previous arrow

dell latitude2
etatyoskentely haltuun
E495
dell latitude2
Etätyöskentely haltuun
E495


2. Tietoturva

Töitä kannattaa aina tehdä työpaikalta saadulla koneella, johon yrityksen IT-tuki on varmistanut tietoturvan riittävyyden.

Varakoneena saattaa olla esimerkiksi vanha kotikone, jolloin on tärkeää huomioida, että tietokoneen virusturva sekä muut ohjelmistot ovat päivitettyinä.

Käyttöjärjestelmä tulee olla päivitettynä ja päivitykset on hyvä tehdä heti, kun uusia on saatavana. Windows 7 -käyttöjärjestelmään ei enää julkaista tietoturvapäivityksiä, jonka vuoksi suosittelemme käyttöjärjestelmän päivittämistä Windows 10:iin.

Slide 1

VIRUSTURVA 3 kk ajan veloituksetta!

 1. F-Secure PSB Computer Protection 3 vuoden lisenssi 115,50 € alv0 %
 2. F-Secure PSB Mobile Protection 3 vuoden lisenssi 115,50 € alv0 %
F secure


3. Suojattu nettiyhteys eli Turvanetti

Suojattu nettiyhteys on edellytys turvalliseen etätyöhön. Muista valita julkinen verkko, kun käytät kotinettiä työkoneella. Lisäsuojaa tuo VPN-yhteys, joka suojaa liikenteen.

Netin nopeuteen vaikuttaa yhtäaikaisten käyttäjien määrä, sekä mitä netissä tehdään. Videoiden katselu vie huomattavasti enemmän kaistaa kuin sähköpostien lukeminen.

Suosittelemme tarkistamaan kotitoimistolla olevat laitteet tietoturvan kannalta. Tarkista, että reitittimen päivitykset ovat ajan tasalla ja laitteeseen on määritetty vahva salasana.

Kotiverkon laitteet eivät välttämättä riitä yrityskäyttöön, sillä tietoturva ei ole yritystasolla ja vanhat laitteet saattavat hidastaa nettiyhteyttä.

Hoidamme puolestanne VPN-yhteyksien lisäksi tietoturvallisen internet-yhteyden ja tarvittaessa koko liikenteen suodatuksen konesalimme kautta. Huolehdimme monitasoisesta liikenteen suodatuksesta järeillä Fortinetin palomuurilaitteilla. Lue lisää palomuureista ja VPN-ratkaisuista.

fortinet 600e

4. Videopalaverit

Videopalaverien avulla pidät helposti yhteyttä kollegoihin sekä asiakkaisiin. Tarjoamme Microsoft Office 365 -palvelut, jotka sisältävät mm. Exchange sähköpostin ja Office-ohjelmien lisäksi Microsoft Teams ohjelman tiimityöskentelyä varten.

Teams-sovellus on ylivoimaisesti kysytyin etätyösovellus sen monipuolisten ominaisuuksien vuoksi. Sovelluksella järjestät helposti videopalaverin asiakkaiden tai omien kollegoiden kanssa.

Lue lisää ”Microsoft Teams videopalaverin järjestäminen – näin helppoa se on!


5. Tiedostojen jako

eFiles-palvelu on hyvä vaihtoehto turvalliselle tiedostojen jakamiselle. Jaa tiedostot helposti julkisiksi linkeiksi tai määritä ladattavalle tiedostolle salasana ja voimassaoloaika. Suuriin yrityksen sisäisiin tiedonhallintatarpeisiin suosittelemme räätälöityä virtuaalipalvelinta.6. Ergonomia

Etätyöt sujuvat huomattavasti helpommin, kun sinulla on etätyöpiste. Etätyöpiste voi olla vierashuoneessa, tai esimerkiksi olohuoneen nurkassa, kunhan sinulla tarpeeksi pöytätilaa tietokoneelle ja näytölle. Muista ottaa huomioon ergonomia! Tässä on muutama suosituksemme ergonomisen etätyöpisteen rakentamiselle.

Slide 1

Get Up Desk Light

GetUpDesk Light säädettävä tietokonepöytä Mahdollistaa työskentelemisen seisten kun ei ole säädettävää pöytää. GetUpDesk on kehitetty kannettavan tietokoneen käyttäjälle vähentämään istumista. Se soveltuu käytettäväksi töissä, kotona, mökillä tai vaikka matkoilla. GetUpDesk on laminoitu valkoiseksi ja harmaaksi, joten voit itse valita mikä väri sopii sinulle. Tuote on täysin Suomessa valmistettu ja helppo koota ja käyttää. Säädettävissä 8 eri korkeuteen sekä mahdollistaa työskentelyn seisten lähes kaikkialla. Soveltuu kaikenikäisille sekä soveltuu käytettäväksi kotona, töissä, etätöissä jne. paino 4,5 kg

Takuu 2 vuotta

Hinta 145 € alv0%

getupdesk light3
Slide 1 – copy

Get Up Mat seisomapistematto

GetUpMat seisontamatto on valmistettu ja suunniteltu ehkäisemään selkäongelmia ja jalkojen kipuja. Se on suunniteltu niin mukavaksi, että kehon väsymyksen tunne häviää. Sitä voidaan käyttää mm. teollisuuden aloilla, kassoilla, lentokentillä, apteekeissa, pankeissa tai missä tahansa seisomatyössä. Päällinen on kuvioitua likaa hylkivää materiaalia. Matto on sisällöltään korkealuokkaista polyuretaania.

GetUpMat on erittäin helppo pitää puhtaana, ja se voidaan jopa desinfioida koska matto ei sisällä ollenkaan kangasta. Matossa on kantokahva kuljetusta varten ja sen saa helposti roikkumaan vaikka pöydän reunaan tai koukkuun.

Hinta 80 € alv0%

GetUp Mat seisomamatto
18175179 getup mat 1920 1080
Slide 1 – copy – copy

Ergo Finland Gymba elastinen aktivointilauta

Gymba aktivointilauta on suunniteltu auttamaan sinua seisomaan oikein. Gymban käyttö on helppoa. Laitat laudan vain jalkojesi alle ja siinä kaikki. Lauta auttaa sinua tasapainottamaan seisomistasi ja mukautuu oman painosi mukaan. Aseta Gymba aktivointilauta seisovaan työpisteeseesi jalkojesi alle ja tee työtä ihan normaalisti.

Lauta auttaa sinua seisomaan oikein ja et rasita jalkojasi tai selkääsi yhtään liikaa. Jos mahdollista seiso puolet työajastasi Gymba laudan päällä. Kivut häviävät, kuntosi paranee, syvät lihakset saavat huomaamatta liikuntaa ja koko kehosi tila paranee. Huomaat tämän jo muutaman päivän käytön jälkeen. Tämän todistavat kliiniset kokeet ja Gymba laudan laaja testausjoukko.

Hinta 125 € alv0%

Gymba elastinen aktivointilauta 19
next arrow
next arrow
previous arrow
previous arrow

Ota yhteyttä ja kysy lisää

  Toivon saavani lisätietoa seuraavista: