KIRJAUDU JÄRJESTELMIIN

DevPro toiminnanohjauksen, eTime ajanvarauksen ja Promid työajanseurannan kirjautumisohjeet saat asiakaspalvelusta.

Webhotellin hallintaan pääset cpanel.omadomain.fi

DevNet tarjoaa kotimaisia ja tietoturvallisia pilvipalveluratkaisuja. Pilvipalveluidemme avulla tieto kulkee siellä missä sinäkin.

DevNetiltä saat työajanseurantajärjestelmän tulkitsemaan haastavia työaikamalleja sekä helpottamaan TES-laskentaa.

Tarjoamme laajat IT-tukipalvelut, Turvanetin sekä laitehankinnat, joiden toimivuudesta pidämme huolen.

Metropolia ammattikorkeakoulu siirtyi Promidiin ja hyödyntää työaikapankkia

Suomen suurimman ammattikorkeakoulun yli 1100 käyttäjää hyödyntää monipuolisesti Promidia. Työaikoja tulkitaan yli 30 erilaisella työaikamallilla.

Sovi esittely

Metropolia ammattikorkeakoulu

Työajanseurannalla ratkaistiin

  • Promid-työajanseuranta
  • Mobiilileimaus 1100+ käyttäjälle
  • Leimauskorjaus
  • Integraatiot
  • ADFS-kirjautuminen

Suomen suurimmalla ammattikorkeakoululla Metropolialla oli erilaiset työajanseurannat käytössä ja yhdistämisen myötä haluttiin yhtenäinen järjestelmä työajan seuraamiseen ja kirjauksiin. Samalla haluttiin uudistaa leimauskäytäntöjä ja ottaa käyttöön mobiilileimaus. Yli 30 erilaiselle työaikamallille tarvittiin monipuolinen järjestelmä, joka huolehtii laadukkaasta TES-tulkinnasta ja vähentää HR- ja palkkahenkilöiden työmäärää.

Ratkaisu

Promid-työajanseuranta toimitettiin koko ammattikorkeakoulun yli 1100 käyttäjälle ja sillä ratkaistaan yli 30 työaikamallin TES-laskenta. Koko kampusalueelle toimitettiin useita leimauspäätteitä, jotta leimaaminen onnistuu kätevästi ympäri kampusta. Leimauspäätteiden lisäksi käyttäjät voivat tehdä työaikakirjauksia työpöytäselaimella sekä puhelimen mobiilisovelluksella. Järjestelmäkokonaisuuteen kuului mobiilileimaus ja leimauskorjaus.

Projektissa toteutettiin myös ADFS-kirjautuminen sekä integraatio HR-järjestelmään, josta käyttäjät tulevat automaattisesti Promidiin. Tämän lisäksi järjestelmään rakennettiin integraatio palkanlaskentaohjelmaan, jolloin palkkatiedot saadaan siirrettyä automaattisesti Promidista palkanlaskentaan. Näin helpotettiin sekä käyttäjien hallintaa että kaikkien leimaajien kirjautumista järjestelmään. Käyttäjät voivat nyt leimata päätteillä tai mobiililla, jolloin työn tekeminen on entistä joustavampaa.

Kuvat: Metropolian mediapankki

 

Tarvitseeko yrityksesi työajanseurantaa?

    Toivon saavani lisätietoa seuraavista: