KIRJAUDU JÄRJESTELMIIN

DevPro toiminnanohjauksen, eTime ajanvarauksen ja Promid työajanseurannan kirjautumisohjeet saat asiakaspalvelusta.

Webhotellin hallintaan pääset cpanel.omadomain.fi

DevNet tarjoaa kotimaisia ja tietoturvallisia pilvipalveluratkaisuja. Pilvipalveluidemme avulla tieto kulkee siellä missä sinäkin.

DevNetiltä saat työajanseurantajärjestelmän tulkitsemaan haastavia työaikamalleja sekä helpottamaan TES-laskentaa.

Tarjoamme laajat IT-tukipalvelut, Turvanetin sekä laitehankinnat, joiden toimivuudesta pidämme huolen.

Työaikalaki uudistuu – miten se näkyy työajanseurannassa?

Työaikalain uudistukset tuovat mukanaan uusia haasteita työajanseurantaan. Tässä artikkelissa kerromme, miten Promid työajanseuranta reagoi työaikalain muutoksiin ja miten järjestelmä kehittyy jatkuvasti vastaamaan näihin haasteisiin.

Työaikalain monimutkaistuminen

Työelämässä yksi keskeisimmistä peruspilareista ovat lakien ja säädösten noudattaminen. Tärkeä osa näitä on työaikalaki, joka säätelee työntekijän ja työnantajan välistä suhdetta määrittäen, kuinka paljon ja milloin työtä voidaan tehdä. Koska työelämä, yhteiskunta ja teknologia kehittyvät jatkuvasti, myös työaikalaki muuttuu ja uudistuu ajan myötä. Mutta miten työaikalain muutokset näkyvät työajanseurannassa?

Työaikalaki muuttuu yhä monimutkaisemmaksi ja sen tulkinnassa tulee ottaa huomioon entistä enemmän eri tekijöitä. Uudistuksen myötä tarvitaan entistä vaativampia tulkintoja, jotka ottavat huomioon moninaiset työolosuhteet ja työehdot. Lisäksi työaikalaki antaa nykyisin mahdollisuuden laajempaan paikalliseen sopimiseen, joka voi johtaa entistä monimutkaisempiin työaikajärjestelyihin.

Promid työajanseuranta vastaa lakimuutoksiin

Tässä kohtaa Promid työajanseuranta tarjoaa ratkaisun. Koska Promid on pilvipohjainen järjestelmä, se mahdollistaa nopean reagoinnin lakimuutoksiin ja järjestelmän jatkuvan päivittämisen. Käyttäjämme saavat siten käyttöönsä aina ajantasaisen työajanseurantaratkaisun, joka ottaa huomioon uusimmat työaikalain muutokset.

Jatkuvasti kehittyvä työajanseuranta

Promid työajanseurannan kehitys on jatkuvaa, kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita ja seuraamme tarkkaan työaikalain muutoksia. Kun lakimuutoksia tapahtuu, ryhdymme heti toimeen, jotta järjestelmämme vastaa uusia vaatimuksia. Tämä varmistaa, että asiakkaamme voivat luottaa siihen, että työajanseurantansa on aina lakien mukaista, tarkkaa ja ajantasaista.

Johtopäätös

Kaiken kaikkiaan, kun työaikalaki uudistuu, myös Promid työajanseuranta uudistuu. Jatkuvan kehityksen, kattavan asiakaspalvelun ja työaikalain tarkkaan seuraamisen ansiosta Promid työajanseuranta tarjoaa ratkaisun jokaiseen työajanseurannan haasteeseen.

Lue lisää Promidista

Työajanseurannan artikkelit