KIRJAUDU JÄRJESTELMIIN

DevPro toiminnanohjauksen, eTime ajanvarauksen ja Promid työajanseurannan kirjautumisohjeet saat asiakaspalvelusta.

Webhotellin hallintaan pääset cpanel.omadomain.fi

DevNet tarjoaa kotimaisia ja tietoturvallisia pilvipalveluratkaisuja. Pilvipalveluidemme avulla tieto kulkee siellä missä sinäkin.

DevNetiltä saat työajanseurantajärjestelmän tulkitsemaan haastavia työaikamalleja sekä helpottamaan TES-laskentaa.

Tarjoamme laajat IT-tukipalvelut, Turvanetin sekä laitehankinnat, joiden toimivuudesta pidämme huolen.

Tehosta työaikaprosesseja integraatioilla

Työajanseuranta on perustavanlaatuinen osa yrityksen HR-prosesseja. Se voi kuitenkin olla aikaa vievää ja monimutkaista ilman oikeita työkaluja. Tässä artikkelissa kerromme, kuinka Promidin työajanseurantajärjestelmän integraatiot HR-, palkanmaksu- ja kertakirjautumisjärjestelmiin tehostavat työajanseurantaa, säästävät aikaa ja minimoivat virheet.

Tehosta työaikaprosesseja integraatioiden avulla

Työajanseuranta voi olla monimutkainen tehtävä, erityisesti suurissa organisaatioissa, joissa on useita työntekijöitä ja jatkuvasti vaihtuvia tehtäviä. Jokaisen työntekijän työaikojen seuraaminen ja kirjaaminen voi olla aikaa vievää ja virheherkkää, mutta onneksi modernit työajanseurantajärjestelmät, kuten Promid, ovat ottaneet käyttöön integraatiot eri järjestelmien välillä. Tämä artikkeli käy läpi, kuinka integraatiot tehostavat työajanseurantaa.

HR- ja palkanmaksujärjestelmät

Hyvin toteutetut integraatiot HR- ja palkanmaksujärjestelmien kanssa ovat keskeisiä modernin työajanseurannan tehostamisessa. Promid tarjoaa yhteydet useisiin tunnettuihin HR-järjestelmiin, kuten Sympa, Mepco ja Prima. Lisäksi Promid tarjoaa laajan valikoiman integraatioita eri palkanmaksujärjestelmiin, mukaan lukien Aditro, Mepco, V10, Netvisor, Pegasos, Personec, Personec F, Personec W, Populus, Prima, Procountor, Visma Nova, Visma Visio ja Visma L7. Nämä integraatiot tekevät tiedon siirtämisestä nopeaa ja virheetöntä, mikä säästää sekä aikaa että resursseja.

Kertakirjautuminen

Kertakirjautuminen, eli Single Sign-On (SSO), on toinen alue, jossa integraatiot tehostavat työajanseurantaa. SSO:n avulla työntekijät voivat kirjautua sisään useisiin järjestelmiin yhdellä kirjautumisella. Promidin kertakirjautumisratkaisut, kuten ADFS, Azure AD, SAML AD, LDAP ja Haka, tekevät työajanseurannasta sujuvampaa ja käyttäjäystävällisempää.

Puhelinvaihteet

Puhelinvaihteiden integraatiot, kuten DNA puhelinvaihde, Elisa puhelinvaihde ja Telia Opaali, tekevät työajanseurannasta helpompaa etätyössä ja monimutkaisissa työympäristöissä. Työntekijä voi esimerkiksi leimata itsensä ulos lounaalle ja samaan aikaan Promidista siirretään paikallaolotieto suoraan puhelinvaihteeseen, jolloin tilatiedoksi saadaan sama mikä työajanseurannassa.

Projektinhallinta ja työvuorosuunnittelu

Projektinhallinta- ja työvuorosuunnittelujärjestelmät ovat elintärkeitä työajanseurannan tehokkuudelle. Promid integroituu useisiin suosittuihin projektinhallintajärjestelmiin, kuten ALMA ja Delfoi, ja työvuorosuunnitteluohjelmiin, kuten Aikajana ja Titania. Nämä integraatiot parantavat projektien hallintaa ja helpottavat työvuorosuunnittelua.

Integraatiot ovat keskeinen osa tehokasta työajanseurantaa. Ne tekevät tiedonkulusta nopeaa, tarkkaa ja yhtenäistä, mikä parantaa työntekijöiden tuottavuutta ja tekee HR- ja palkanmaksuprosesseista sujuvampia. Promidin monipuoliset integraatiot ovat ratkaisevia työajanseurannan tehostamisessa, ja ne tuovat merkittäviä hyötyjä niin työnantajille kuin työntekijöillekin.

Lue lisää Promidista

Promidin integraatiot kaaviossa

Työajanseurannan artikkelit