KIRJAUDU JÄRJESTELMIIN

DevPro toiminnanohjauksen, eTime ajanvarauksen ja Promid työajanseurannan kirjautumisohjeet saat asiakaspalvelusta.

Webhotellin hallintaan pääset cpanel.omadomain.fi

DevNet tarjoaa kotimaisia ja tietoturvallisia pilvipalveluratkaisuja. Pilvipalveluidemme avulla tieto kulkee siellä missä sinäkin.

DevNetiltä saat työajanseurantajärjestelmän tulkitsemaan haastavia työaikamalleja sekä helpottamaan TES-laskentaa.

Tarjoamme laajat IT-tukipalvelut, Turvanetin sekä laitehankinnat, joiden toimivuudesta pidämme huolen.

Jatkuvasti kehittyvä SaaS-palvelu

Moderni työelämä vaatii moderneja työkaluja. Tässä artikkelissa tutustumme siihen, kuinka jatkuvasti kehittyvä SaaS-pohjainen työajanseuranta mahdollistaa dynaamisen, ajantasaisen ja saumattoman työajanseurannan – aina lain mukaisesti ja yrityksen tarpeisiin mukautuen.

Jatkuvasti kehittyvä SaaS-palvelu

Työajanseuranta on oleellinen osa organisaatioiden toimintaa, johon liittyy monia haasteita. Näitä ovat mm. ajantasaisen tiedon kerääminen, sääntöjen ja määräysten noudattaminen sekä erilaisten raporttien tuottaminen. Tämän päivän dynaamisessa työympäristössä tarvitaan joustavaa ja kehittyvää työkalua, joka pystyy vastaamaan näihin haasteisiin. SaaS-pohjainen työajanseuranta on ratkaisu, joka kehittyy jatkuvasti ja adaptoituu uusiin tarpeisiin.

SaaS-työajanseuranta – Jatkuva kehitys, jatkuva innovaatio

Työaikajärjestelmän on pysyttävä ajan tasalla, jotta se voi vastata lainsäädännön, työehtosopimusten ja työpaikkakohtaisten sääntöjen muutoksiin. SaaS-pohjainen ratkaisu mahdollistaa sen, että ohjelmisto on aina ajan tasalla. Päivitykset ja uudet ominaisuudet voidaan ottaa käyttöön heti, kun ne ovat saatavilla, ilman pitkiä ja monimutkaisia päivitysprosesseja.

Kustannustehokkuus

SaaS-ratkaisut ovat kustannustehokkaita. Maksat vain käyttöön otetuista palveluista, eikä sinun tarvitse huolehtia ohjelmistojen ylläpidosta, päivityksistä tai tietoturvasta. Tämä vapauttaa aikaa ja resursseja muuhun toimintaan.

Tulevaisuuden työajanseuranta

SaaS-pohjaiset työajanseurantajärjestelmät, kuten Promid, mahdollistavat helpon pääsyn työaikatietoihin mistä tahansa, milloin tahansa. Ne tarjoavat joustavuutta sekä työntekijöille että esimiehille, mikä tukee etätyön ja joustavien työaikojen trendiä.

Lisäksi SaaS-pohjaiset järjestelmät mahdollistavat integraatiot erilaisiin järjestelmiin, kuten HR- ja palkkahallinnon ohjelmistoihin. Tämä tehostaa prosesseja ja vähentää manuaalista työtä.

Promid kehittyy nopeasti

Tässä digitaalisessa aikakaudella, työelämän dynaamisuus ja jatkuva muutos ovat enemmän sääntö kuin poikkeus. Tämä vaatii työkaluilta kykyä kehittyä, sopeutua ja ennakoida tulevia haasteita. Promid työajanseuranta on kehitetty täyttämään tämä tarve. Se on jatkuvasti kehittyvä SaaS-pohjainen työajanseuranta, jonka avulla voimme vastata asiakkaidemme tarpeisiin nopeasti ja tehokkaasti.

Aktiivinen tuotekehitys on osa Promidia. Me kuuntelemme asiakkaitamme, keräämme palautetta ja pyrimme jatkuvasti parantamaan tuotettamme. Tämä aktiivinen kehitys mahdollistaa sen, että Promid pysyy ajan tasalla työlainsäädännön muutoksista, parantaa asiakasyritystemme prosesseja ja auttaa niitä vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin.

Tämän ansiosta Promid ei ole pelkästään työajanseurantajärjestelmä, vaan jatkuva kumppani yrityksen kasvussa ja kehityksessä. Järjestelmä ei pysähdy, vaan mukautuu jatkuvasti uusiin tilanteisiin ja tarpeisiin – aivan kuten nykyaikainen työelämä vaatii.

Lue lisää Promidista

Työajanseurannan artikkelit