KIRJAUDU JÄRJESTELMIIN

DevPro toiminnanohjauksen, eTime ajanvarauksen ja Promid työajanseurannan kirjautumisohjeet saat asiakaspalvelusta.

Webhotellin hallintaan pääset cpanel.omadomain.fi

DevNet tarjoaa kotimaisia ja tietoturvallisia pilvipalveluratkaisuja. Pilvipalveluidemme avulla tieto kulkee siellä missä sinäkin.

DevNetiltä saat työajanseurantajärjestelmän tulkitsemaan haastavia työaikamalleja sekä helpottamaan TES-laskentaa.

Tarjoamme laajat IT-tukipalvelut, Turvanetin sekä laitehankinnat, joiden toimivuudesta pidämme huolen.

Moderni tapa seurata työaikaa

Mitä enemmän työnantaja siirtyy epätyypilliseen työskentelyyn, sen tärkeämmäksi työajan seuraaminen tulee. Oli kyse joustotyöajasta, liukuvasta työajasta tai perinteisestä työajasta, voi työajan seuraaminen olla helppoa ja kaikille palkitsevaa. Järjestelmän, johon työaika kirjataan, tulee toimia kätevästi ja myös työntekijän ehdoilla.

Työskentelytavat muuttuvat

Oli kyse joustotyöajasta, liukuvasta työajasta tai perinteisestä työajasta, voi työajan seuraaminen olla helppoa ja kaikille palkitsevaa.

Mitä enemmän työnantaja siirtyy epätyypilliseen työskentelyyn, sen tärkeämmäksi työajan seuraaminen tulee. Etäpäivillä työpäivät voivat venyä yllättävän pitkiksi, jos koneen ottaa vielä illallakin esiin. Ennen toimistolle tultiin tyypillisesti kahdeksalta ja lähdettiin neljältä, jolloin työajan seuraaminen oli helpompaa ja se pysyi aisoissa.

Järjestelmän, johon työaika kirjataan, tulee toimia kätevästi ja myös työntekijän ehdoilla.

Reilu työnantajalle ja työntekijälle

Ihmiset ovat yrityksen tärkein resurssi. Tästä syystä työajanseurannan avulla täytyy pitää huolta työntekijöistä. On tärkeää varmistaa, että taukoja on riittävästi, ja samalla muistaa, että työaikaa ei voi kertyä liikaa eikä työaikaa kuulu hukata turhanpäiväisyyksiin. Myös työnantajan kannalta työntekijöiden kirjaukset ovat kullan arvoisia, koska usein laskutus tai raportointi perustuu työntekijöiden kirjauksiin. Kätevän mobiilisovelluksen avulla työaika kirjatuu myös täsmällisemmin ja kohdistuu oikein. Tällöin virheitä sattuu vähemmän ja tämä antaa hyvän kuvan organisaatiosta.

Työajanseurantajärjestelmä helpottaa HR-henkilöitä

Järjestelmältä toki vaaditaan paljon, jotta sitä on helppoa käyttää halutulla tavalla, oli kyse sitten perinteisestä työajanseurantapäätteestä, tietokoneesta, tabletista tai puhelimesta. Työajanseurannan tulee osata laskea hyvin erilaisten työaikamallien mukaista työaikaa. Joissakin työaikamalleissa saatetaan tarvita hälytyslisiä, toisessa vuorotyötä ja kolmannessa joustotyöaikaa. Myös liukumarajat voivat olla hyvin erilaisia eri työtehtävissä. Promid taipuu kaikkeen tähän.

Kun data on helposti ja kätevästi kertynyt järjestelmään, on sen hyödyntäminen myös ensiarvoisen tärkeää. Tuplatyötä saadaan poistettua integraatioilla. Oli kyse sitten HR-järjestelmästä siirtyvistä lomista tai projektikirjauksista ERP-järjestelmään, niin kaiken on onnistuttava tehokkaasti ja reaaliaikaisesti. Työntekijän tai työnantajan ei nykymaailmassa pidä joutua kirjaamaan samoja asioita useaan järjestelmään. Tämä aiheuttaa virheitä ja tehottomuutta.

Promid kehittyy jatkuvasti

Usein ohjelmat ovat myös harmittavan vanhanaikaisia käyttää. Käyttäjä on unohdettu niiden suunnittelussa tai sitten ohjelma vain on niin vanha, ettei se vastaa enää nykypäivän käyttäjäkokemusta. Ohjelman käytön tulee olla sujuvaa sekä miellyttävää. Me olemme pitäneet tämän mielessä koko ajan ohjelmaa kehitettäessä ja kehitämme ohjelmaa jatkuvasti.

Kun haluat helpottaa työajan seuraamista, on Promid siihen oikea ratkaisu.

Lue lisää Promidista

Työajanseurannan artikkelit