KIRJAUDU JÄRJESTELMIIN

DevPro toiminnanohjauksen, eTime ajanvarauksen ja Promid työajanseurannan kirjautumisohjeet saat asiakaspalvelusta.

Webhotellin hallintaan pääset cpanel.omadomain.fi

DevNet tarjoaa kotimaisia ja tietoturvallisia pilvipalveluratkaisuja. Pilvipalveluidemme avulla tieto kulkee siellä missä sinäkin.

DevNetiltä saat työajanseurantajärjestelmän tulkitsemaan haastavia työaikamalleja sekä helpottamaan TES-laskentaa.

Tarjoamme laajat IT-tukipalvelut, Turvanetin sekä laitehankinnat, joiden toimivuudesta pidämme huolen.

Mikkelin kaupunki siirtyi käyttämään Promid työajanseurantaa

Mikkelin kaupunki haki selkeytystä työajanseurantaan ja sitä varten tarvittiin monipuolinen työajanseurantajärjestelmä, joka tarjoaa vaivattoman leimaamisen puhelimilla.

Sovi esittely

Mikkelin kaupunki

Työajanseurannalla ratkaistiin

  • Promid-työajanseuranta
  • Mobiilileimaus
  • Leimauskorjaus
  • Integraatiot
  • ADFS-kirjautuminen

”Mikkelin kaupunki halusi uudistaa työajanseurannan ja tarjota työntekijöille vaivattoman tavan leimata työajat mobiililla. Työajanseurannan avulla haluttiin säästää HR-henkilöiden työaikaa ja siinä on onnistuttu.”
– Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupunki haki selkeytystä työajanseurantaan ja sitä varten tarvittiin monipuolinen työajanseurantajärjestelmä. Selkeytyksen lisäksi haluttiin parantaa työajanseurannan käytäntöjä ja prosesseja, ja mahdollistaa mobiilileimaus. Samalla haluttiin uudistaa leimausten korjauskäytäntöjä ja nopeuttaa HR-henkilöiden työskentelyä Promidin leimauskorjauksen avulla.

Ratkaisu

Ratkaisussa päädyttiin Promid työajanseurantajärjestelmään ja sen monipuolisiin Android- ja iOS-puhelinsovelluksiin, koska mobiililla leimaaminen katsottiin parhaimmaksi vaihtoehdoksi useimmissa työtehtävissä ja yksiköissä. Järjestelmäkokonaisuuteen kuului mobiilileimaus ja leimauskorjaus. Lisäksi järjestelmä integroitiin Personecin HR-järjestelmään automaattisten käyttäjätietojen siirtämistä varten.

 

Tarvitseeko yrityksesi työajanseurantaa?

 

    Toivon saavani lisätietoa seuraavista: